untitled

Editura Cathisma, în colaborare cu alte 15  organizaţii, a iniţiat o campanie pentru recunoaşterea prin lege a genocidului anti-creştin în România comunistă. În cadrul acestei campanii a fost lansata o PETIŢIE ce poate fi semnată de românii de pretutindeni.

Reclame

2 Responses to “Activităţi”

  1. Ion Coja Says:

    Mai înainte de orice ţin să semnez Petiţia. Comunismul, prin teza luptei şi a urii de clasă, a încercat să submineze unitatea şi coeziunea naţională, neglijând faptul că clasa muncitoare, careia i-ar reveni, chipurile, rolul conducător, este o clasă ai cărei membri visează să acceadă în altă clasă. Fiecare proletar se visează patron… Singurul conflict natural, autentic, este conflictul dintre generaţii, dar acesta se stinge în fiecare familie odată cu trcerea anilor şi înţelepţirea celor tineri. De aceea este nevoie de famile, ca instituţie fundamentală. Comunismul a văzut un adversar deopotrivă în biserică şi în familie, are nevoie de oameni „eliberaţi” de grija mântuirii sale şi de grija familiei… A neamului!
    Ne aşteaptă vremuri grele, de mare cumpănă, să ţinem aproape unii de alţii noi cei ce mai pricepem pe ce lume trăim şi să-i aducem alături pe cât mai mulţi dintre cei rătăciţi în neştiinţă şi nepricepere… Doamne, ajută-ne!

  2. A.O. Vintila Says:

    Buna ziua. Vreau si eu sa semnez petitia. Initiativa este una absolut laudabila si, in consecinta, ma alatur Dvs. Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s